THE GAMING MAN

hej jag heter David och jag ska börja skriva på min hemsida. jag ska skriva om mig själv,spel och min söta katt. jag är vädligt aktiv på min sida. om ni har frågor kan ni kontakta mig på twitter. Om ni inte vet vad för spel era barn ska spela kan jag hjälpa er.

top 10 spel listan

sim 4

sims 4 är ett av dem bästa spel 2015 eligt mig. Det är väldigt roligt. Med job paketet dom man kan köpa kan man för första gången gå in i jobben på sims. Det gör hela spelet mycket roligare. Som läkare kan du rädda folks liv och hjälpa kvinnor med att födda sina barn. Som polis kan du leta efter ledtrådar och förhöra misstänkta och fånga den skylldige. Som vetenskapsman kan du uppfinna massa coola uppfinningar och använda dem till både ont eller gott. rekomentation 7 och uppåt.


csgo är ett jätte roligt spel där man är antigen terrorister eller antiterrorister. du kan köpa nycklar för att öppna lådor och få vapen som är bra och dålig. Om du får något jätte bra så kan du känna jätte mycket.Man kan få många roliga vänner från många olika länder.Men det kan vara komplicerat.Så jag rekomenderar 10 och uppåt.

Gta 5. I Gta 5 är man tre olika personer som har namnen Trevor,Micheal och franklin. Trever är denn både roligaste och våldsamaste killen. Trever bor i texas i början. Men kommer in i spelet lite senare. Micheal är en rik kille som är runt kanske 30 år. han är också rätt våldsam. Franklin är en kille i 19 år. Frankiln gillar att hänga med polarna och stjäl ofta bilar. Det är rätt våldsamt men det är även roligt. på Online får du skappa din egen karaktär och spela med vänner. Du kan även hitta många nya vänner. Det är ett jätte kul spel men ändå våldsamt rekomentation 9 och uppåt.

Snart kommer Batman arkahm knight ut. Herre gud vad det känns skönt. Jag har spelat alla andra Batman arkham spelen och även dem gammla lego spelen. Men jag är väldigt taggad på att spela det nya spelet. Jag förhandsbokade speletvädigt tidigt. För att få alla roliga extra grejer och för att spela som harly queen.